Keisuke Honda spēlēs Lietuvas čempionātā

Nesen kļuva zināms, ka 35 gadus vecais japānis parakstījis līgumu ar Lietuvas klubu "Suduva". Komandas fani ir pārliecināti, ka ilgstoša uzturēšanās Krievijā palīdzēs japāņiem ātri pielāgoties Lietuvas realitātei.
Oficiālās preses konferences laikā kļuva zināms, ka Honda uzstāsies zem 3. numura. Pārsteidzoši, Lietuva kļūs par Keisuke 10. valsti, kurā viņam izdevās spēlēt futbolu.

No 2010. līdz 2014. gadam Honda spēlēja Maskavas CSKA. Tuvojoties Maskavas brauciena beigām, Keisuke tika ievilkts Eiropas augstākajos klubos. Tomēr pārcelšanās uz Milānu bija ārkārtīgi neveiksmīga. Japāņi nekad nespēja nostiprināties itāļu grandiozumā. Pēc Itālijas Honda spēlēja Portugālē, Azerbaidžānā, Austrālijā, Holandē, Brazīlijā, Meksikā un Japānā.

Japānas izlasē Honda spēlēja 98 spēlēs. Savulaik pats Arsēns Vengers nosauca Keisuku par "burvi". Eksperti joprojām brīnās, kāpēc pēc 2014. gada Honda spēle sāka samazināties. Ir svarīgi atzīmēt, ka Keisuke nekad nav bijis traumatisks spēlētājs. Turklāt japāņi nekad nav pamanīti iereibušos kautiņos un citos neizskatīgos stāstos.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Skatījumi: 1712
  •    
  • Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив